Menopower - Biotoop 172 - 500 ml

Meer afbeeldingen

Menopower - Biotoop 172 - 500 ml
€ 45,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

De overgang.  Wat is dat nu eigenlijk? De overgang of menopauze is een natuurlijk proces waarbij het lichaam geleidelijk naar een nieuw hormonaal evenwicht zoekt. Tijdens de overgang vermindert de productie van oestrogenen of vrouwelijke hormonen. Hierdoor ontstaan de typische overgangsklachten zoals opvliegers en prikkelbaarheid.


Een natuurlijke remedie? Het kan! Menopower is een natuurlijk plantenextract met monnikspeper, Javaanse nierthee en maïsstempels.


Monnikspeper draagt bij tot een hormonale balans. In Europa en Noord-Amerika wordt monnikspeper al meer dan 2000 jaar gebruikt als fytotherapeuticum. Zo wordt de plant bijvoorbeeld gebruikt bij spijsverteringsklachten en acne, maar ook bij klachten die veroorzaakt worden door een verstoorde hormoonbalans. Denk hierbij ook aan de verschillende overgangsklachten. Javaanse nierthee en maïsstempels zorgen voor een evenwichtige vochtbalans. De ideale combinatie voor een natuurlijke aanpak.


Gebruik : 2 x 5 ml/dag in 20cl water. Voedingssupplement - Drinkbare oplossing


Beschrijving

Details

Plantenextracten in waterig milieu Tijdens de overgang kan de vochtbalans verstoord worden. Menopower - Biotoop 172 biedt een natuurlijke begeleiding tijdens de overgang. Monnikspeper behoudt het hormonaal evenwicht en biedt ondersteuning bij opvliegers. Maïsstempels zorgen samen met de Javaanse nierthee voor een optimale vochtbalans. Een onregelmatige menstruatie en premenstruele verschijnselen komen voor bij 50% van de vrouwen. Een onevenwichtige voeding, stress, vitaminetekorten en een disbalans in de hormonale huishouding dragen bij tot het ontstaan van deze ongemakken.Met natuurlijke bestanddelen uit planten kan men het hormonaal evenwicht behouden.
Extra informatie

Extra informatie

Omschrijving Plantenextracten in waterig milieu Tijdens de overgang kan de vochtbalans verstoord worden. Menopower - Biotoop 172 biedt een natuurlijke begeleiding tijdens de overgang. Monnikspeper behoudt het hormonaal evenwicht en biedt ondersteuning bij opvliegers. Maïsstempels zorgen samen met de Javaanse nierthee voor een optimale vochtbalans. Een onregelmatige menstruatie en premenstruele verschijnselen komen voor bij 50% van de vrouwen. Een onevenwichtige voeding, stress, vitaminetekorten en een disbalans in de hormonale huishouding dragen bij tot het ontstaan van deze ongemakken.Met natuurlijke bestanddelen uit planten kan men het hormonaal evenwicht behouden.
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 2 item(s)

Overtuigd
Ik ben overtuigd. Ook blij dat ik een natuurlijk oplossing heb gevonden. Vooral minder 'opgeblazen' gevoel. Beoordeling door Irenavd / (Geplaatst op 04-04-2017)
Beter gevoel na 4 weken
Positieve ervaring. Na 4 weken merkbaar beter gevoel. Wel aanlengen met water, anders nogal bitter. Beoordeling door Anja D. / (Geplaatst op 04-04-2017)