In de kijker

Bioradix, geworteld in de natuur.

Bioradix is een Belgische fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. Een lange traditie staat garant voor unieke, wetenschappelijk onderbouwde en veilige producten.

We leggen ons toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, natuurlijke vitaminen en mineralen, en bio-actieve verzorgingsproducten.
Meer dan 30 jaar ervaring samen met eeuwenoude tradities en hedendaagse wetenschappelijke kennis vormen de basis van onze productenportfolio.

 

Een lange traditie.

Bioradix werd opgericht door apotheker en antropoloog Raf Willaert in 1978. Hij ontwikkelde een unieke kennis vanuit de passie voor de kracht van de natuur. Zijn filosofie vormt de sleutel tot een langer en fitter leven.

Vandaag staat een team van experten borg voor een voortdurende evolutie. Onafhankelijke labo’s onderwerpen onze producten regelmatig aan strenge controles.  Daarenboven beschikt Bioradix over een autocontrolesysteem dat door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) gevalideerd werd.

Zo verzekeren we ons continu van de betrouwbaarheid en de veiligheid van het assortiment.